Kašel 28 měsíčního syna

Dobrý večer, prosím o radu. Mám 28 měsíčního syna a už skoro 3 týdny kašle. Paní doktorka předepsala Stoptussin, Fenistil.Potom Solvolan stav se spíše zhoršil. Nyní užívá Stodal a paní doktorka předepsala Sumetrolim(myslím, že říkala, že jsou to antibiotika?).Nestačí Stodal? Na pruduškách není žádný nález. Před týdnem dokonce průjem a krátce teplota 38,5. Nyní jen hrozný kašel, hlavně v noci. Děkuji za váš názor.

Odpověď odborníka:

Sumetrolim jsou opravdu antibiotika, která působí jinak než Stodal, který pouze tlumí kašel. Pokud si Vaše lékařka po vyšetření syna myslí, že by měl užívat antibiotika, je lepší mu je dávat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: