Kašel

dobrý den již delší dobu trpím pokašláváním odhadem kolem pěti měsícu suchím kašlem jednou za kašlu za hodinu podruhé i za delší dobu a tak pořád dokola užil jsem už mnoho leku ale nezabírají nevíte prosím vás oco by mohlo jít děkuji za vaši odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčin suchého kašle může být několi, někdy může přetrvávávat dlouhodobě po virové infekci, nebo může být příznakem astmatu, nebo může být příznakem refluxu / kdy se vracejí žaludeční šťávy a podráždí sliznici/, další příčina - zadní rýma, kdy stékání hlenů po zadní stěně nosohltanu dráždí ke kašli. Určitě bych doporučovala alergologické, imunogické vyšetření, rentgen plic.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Články: Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Používají se opravdu hodně...
Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Články: Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Onemocnění srdce existuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: