Kašel

dobrý večer..chtěla jsem se zeptat ..pořad pokuckavam suchý kašel..asi již 2měs,,a moc mi vadi když se v mistnosti někdo nastřika intim sprejem,vonavkou,,nikdy jsem takove problemy nemela až ted

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych alergologické nebo plicní vyšetření. Měla by se provést spirometrie, FENO, aby se vyloučilo počínající astma. Nevím, zda-li máte i jiné obtíže rýmu, pálení očí, zdali jste alergik. Pokud ano, tak by tato diagnosa byla pravděpodobná. Ale bez vyšetření nelze dělat žádné závěry.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: