Kasel a obcasne polykani

Již delší dobu mám kašel, asi dva měsíce mám občas problém spolknout třeba i vodu. Jakoby nějaká klapka.. Ale za chvíli už v pohodě. Jako chlap mám samozřejmě strach jít k lékaři,už jen proto,ze se dozvim o vážnosti problemu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Kašel může být projevem např. chronického zánětu průdušek, astmatu nebo plicního nádoru. Možností je ovšem celá řada. Stejně tak i polykací potíže. Je nutné provést klinické vyšetření, rentgen plic, ORL vyšetření. Strach hoďte za hlavu, to je špatný rádce.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: