Kašel a pálení nohou

Druhý den beru antibiotika megamox 1g, a kapky ditustat, mám silný suchý kašel, dnes jsem byla na odběrech na imunitu, protože kašel mívám často. Ode dneška mě pálejí obě nohy nad kotníky a na pohmat jsou mírně citlivé, od kašle mě bolí celé břicho a záda. Můžou na to mít vliv antibiotika? Už jsem je brala vícekrát, ale nikdy jsem při nich žádné problémi neměla. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá paní Marcelo- nerada "utíkám" od Vašeho dotazu. Jediným vhodným rádcem je v současnosti pro Vás lékař, který antibiotika indikoval. Zná Váš stav, vyšetřil Vás, o léčbě rozhodl a má tedy právo ji dál řídit, modifikovat. Jiný lékař by se do postupu vměšovat neměl, pokud nebude Vaším ošetřujícím lékařem požádán o konsilium.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: