Kasel a stin na plicich

Dobry den,pani doktorko mam astma uzivam ventolin,euphylin 200,alvesco inhalator a ted mi pan doktor napsal erdomed nebo mam kasel dusivej a pred 2 rokama mi nasel plicar na rentgenu stin na plici,tak sem musela kazdy pul rok na rentgen,ale pan doktor pred neselim rokem koncil a ja plicare nemam nebo me nechteji pro velkej pocet pacientu vzit do nemocnice na kontroly plic,tak me ted poslal pan alergolog na rentgen a zitra by mel bejt vysledek kaslu min ale mela sem ve hlenu trochu krve ale pry to nic neznamena ale ja sem neustale unavena,nemam chut k jidlu a tak se bojim aby to nebylo neco vazneho

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud byl dosud RTG plic beze změn, tak uvidíte dle posledního snímku - resp. Váš lékař. Pokud ale máte v hlenu - sputu - příměs krve, doporučovala bych i stabilním RTG nálezu bronchoskopické vyšetření. A i když Váš lékař - plicní - končí, s velkou pravděpodobností jeho ambulanci převezme někdo jiný.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x