Kašel, syn 1 rok

Dobrý den, můj roční syn měl nejprve zánět spojivek.Jak nám poté paní dokrotka řekla,zánět šel do nosohltanu,proto měl rýmu a dost hlenovitý kašel.Předepsala nám sirup Mucosolvan,jenomže syn má hlavně večer tak strašný kašel,že vždy vyzvrací večerní jídlo.Mám pocit,že sirup nějak nezabírá.Naštěstí nemá suchý kašel,ale dost hlenovitý.Neexistuje něco,co by mu pomohlo rychleji? je mi ho dost líto,jak se trápí. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko. Mucosolvan by se měl používat spíše přes den, užití na noc není příliš vhodné a může naopak dráždit. Občasné zvracení v souvislosti se záchvatem kašle nebývá neobvyklé, stav by se měl brzy upravit.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rehabilitační vyšetření
Články: Rehabilitační vyšetření
Rehabilitační vyšetření je...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x