Kašel u dítěte

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat:mám syna 6.měsíců.už dva měsíce má kašel.před měs.a půl jsem s ním byla v nemocnici, jeho dýchání znělo hrozně-byly slyšet chrupky a pískání. Rtg. bylo neg. a nasadili mu Spiropent sirup,Ventolin Inhaler.po 5 dnech nás propustili.Ale obtíže neustoupili.Moje lékařka nasadila ještě Ecobec 2x2 vdechy.Po 2 týdnech Ventolin vysadila a Ecobec2x1 vdech.ale kašel je stále.Je hodně mokrý.Trvá to už dlouho,mohl by být syn alergik?Anebo kašel časem odezní.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud žádná léčba není efektivní, pak opravdu existuje možnost, že obtíže jsou způsobeny alergií. Doporučuji proto návštěvu alergologa, kde se po provedení testů ukáže, na co je případně Váš syn alergický. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Články: Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Tahle potíž dokáže člověka...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření sluchu
Články: Vyšetření sluchu
Co vše má obsahovat...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: