Kašlání

manžel již měsíc kašle,vykašlává hleny,lékař mu nasadil antibiotika2x.když se to nezlepšilo tak ho poslal na krční,že něco musí mít v krku ,protože na průduškách nic neni.po vyšetření mu bylo zděleno,že krk je taky v pořádku.tak by mě zajímalo s čeho může tak kašlat na další vyšetření ho už nikam neposlali

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Anno, kašel nemusí mít příčinu jen v plicích, často pacienti kašlou i z důvodu refluxu ze žaludku do jícnu (projevuje se jako pálení žáhy, často kašel). Kašel může být i vedlejší účinek některých léků. Určitě radím vyhledat praktického lékaře a poradit se s ním.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: