Kašle znova

děkuji pani doktorko žes temi před chvili odpovedela muj syn nema žaden alergie prozatim neyly žadne u testu na ruku i s krve lečbu kortikoid sjem předtim dostali protože byl stale nemocen tak aby se organismus odpočinul od všech sirupu a ted neustalych kašlu což pomohlo takže mam vyčkat nedělat ukvapene zavery jak bere flixotied ano?? mam davat dal inhalce vincentky a nechat syna dokašlat?? on všešchno opravu ma v krku a hlenu že hruza nic už ted nedavam žady sirup nic a do nosu davam slanou vodu plus ty inhalaxce vincentkou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Flixotide bych pokračovala, pokud ale nepozorujete zlepšení, tak bych doporučovala kontrolu u Vaší paní doktoryk. Ev. jak jsem psala , i když nebyla prokázána alergie, mohly by s zkusti přidat antihistmainika. Ale to již záležíí na Vaší paní doktorce, která syna sleduje.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Články: Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Akutní infarkt myokardu je...
Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Články: Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Nepříjemný zápach z úst...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: