Katya

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli když ted začnu brát Katyu, zda-li je možné opět přibrat, jako když jsem před tím užívala Sunyu, po které jsem taky trochu přibrala. Děkuji moc za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepce přibírání na váze nezpůsobuje, jedná se o jeden z častých mýtů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: