Katya a leverette

Dobrý den, lékařka mi předepsala místo mé antikoncepce Katya (beru asi 3 roky) - jinou Leverette. Prý kvůli půlročnímu výpadku Katya - co takové náhlé výpadky může způsobovat? Chtěla jsem se zeptat zda jsou tyto dvě antikoncepce skutečně ,,totéž" a jestli mi nemůže taková změna způsobit potíže. Druhý dotaz se týká těchto antikoncepcí obecně - zda jsou ještě stále vnímány jako nízko-hormonální a nebylo by lepší přejít na něco ještě modernějšího. Děkuji moc za odpovědi!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je nízkohormonální, jsou totožné, jen je vyrábí jiná firma., Dotaz na výpadek na trhu směřujte na firmy, které léky vyrábí:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepcia | Od: Igir | 12.1.2016 01:56
dobrý deň, chcel by som sa spýtať. Moja priateľka mala krámy
a hneď keď prestali tak asi o dva dni sme trochu popíjali a mali
sme pohlavný styk no však ona berie pravidelne antikoncepciu
leverette a prvý krát mi ušlo že som to proste pustil donej
potom o 2 dní mala bolesti a tak sa to opakovalo aj na ďalší deň
je možné že som ju oplodnil že zlyhala antikoncepcia alebo ju
neutralizoval nejak ten alkohol za odpoveď vopred ďakujem.
reagovat
re:Antikoncepcia | Od: uLékaře.cz | 14.1.2016 11:26
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: