Kavernom

Dobrý den při MR mě byl náhodně zjištěn kavernom o velikosti 6mm v předním laloku.Paní doktorka mě řekla ať to neřeším,že s tím lidé žijí ani to nevědí tak ať na to nemyslím.Obvodní lékař mě řekl že je to časovaná bomba.Jsem dost aktivní sportovně mám prý přestat a být opatrná a nebouchnout se do hlavy.Život se mě obrátil na ruby.Má brát to tak že již nikdy nebudu sportovat pracovat na zahradě nebo žít jak doposud.děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní,kavernom je rozhodně vrozený stav s kterým již řadu let žijete bez omezení.Ale nyní již asi nějaké potíže máte,předpokládám,že proto Vám MR byla dělána.Tak rada je,řešte svoje problémyKl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: