Kavernom v hlavě

Dobrý den, vážená paní doktorko. Jsem tři týdny po operaci hlavy, tzv. Kavernom. Kavernom T basodorsálně vpravo. O velikosti ložiska 24*26*20 mm. Celá operace trvala 4h a prý proběhla bez komplikací. První týden po propuštění z Nem. jsem se cítil celkem dobře. Ale poslední 3-4 dny u mě došlo ke zhoršení. Jsem velmi unavený a malatný, v lokalitě řezu pociťuji silné návaly bolestí a tlaky. Také mi hučí v uších a velmi často mám zrychlený teo, cca 90-100. Nevím, zda je normální či ne? Děkuji za Vaše vyjadření a přeji hezké a klidné Vánoce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte 3 týdny po operaci kavernomu a necítíte se dobře, jistě bude vhodné vyhledat neurologa nebo neurochirurga, kde jste byl operován. Příčin může být celá řada, ale jistě je vhodné vyloučení komplikace operace.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: