Kavitace

Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit zda mohu podstoupit kavitaci,když stále plně kojím své 6 měsíční dítě? Jedná se mi především o partie břicha.Může tento zákrok nějakým způsobem ovlivnit mateřské mléko?Děkuji.Markéta B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kavitace během kojení by dítě neměla ohrozit, ale chcete- li mít jistotu, zeptejte se kožního lékaře. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: