Každodenní bolest hlavy

Dobrý den, už rok a půl trpím každenní bolesti hlavy v oblasti čela, která je vlastně pořád,od rána až do večera, nijak nepřestává.Občas se bolest zhorší,ale většinou je furt stejná.Nejdřív jsme s paní doktorkou vysadili antikoncepci na čtvrt roku-žádná změna.Pak sem byla svým prakt.lékařem posláná na ORL-negativní.Začla jsem naštěvovat neurologii (Tep na koridorách sym AF a RF C páteře volná rotace hlavy doleva vázne při dotažení doprava volná prorioceptivní rr sym taxe dobře cílená Py jevy O Lass negat.Od tama mě poslali na oční(dostala sem brýle 1 dioptrii na blízko) rtg C páteře:Krční lordosa napřímená EEG:Abnormní záznam s nečetnou gen.parox.alfa-theta aktivitou billat sym. (netuším co to znamená) a za 2 dny jdu na CT.Mám strach, protože sem četla že se zavádí nějaká kontrastní látka do žíly a mám panický strach jen z braní krve, u kterého většinou omdlím.A dále mi bylo oznámeno že by se dál mohlo uvažovat o nějaké psych.nemoci.Co si pod tím mám předtsavit? Děkuju

Odpověď odborníka:

Kontrastní látka do žíly je menší problém, než odběr krve, nemělo by se Vám stát, že omdlíte. Psychických nemocí je řada, přesnou diagnozu by případně určil psychiatr.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zvládněte chřipku a nachlazení šetrně – s pomocí homeopatik
Nenechte své srdce zmrznout
Články: Nenechte své srdce zmrznout
Zimní období není pro naše...
Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Články: Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Příčinami úrazů nosu bývají...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Články: Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Karcinom slinivky břišní...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Články: Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Ranní ztuhlost kloubů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x