Každodenní bolest žaludku a pocit na zvraceni + každodenní bolest hlavy

Uz delsi dobu mam problemy s zaludkem. Drive me jen ponolival ale poaledni cca měsíc mam pocit jak kdyz tam mam bublinu ktera me tam tlaci, skoro kazdy den mam pocit na zvraceni a velmi casto zvracim. Hlavne kdyz vypiju perlivou vodu, nebo vodu z vodovodu, kterou piju cca 6 let a nikdy jsem podobne problemy neměla. Od tohoto zhoršení mam i každodenní bolesti hlavy hlavne spancich a zadne prasky mi nezabiraj. Nedavno jsem mela migrenu kdy jsem i zvracela. Mam casto sero lred ocima a nekdy nedokážu zaostrit. Pred mesicem jsem mela podezreni na boreliozu po stipnuti komara (viz.obrazek) doktorka mi pro jistotu napsala antibiotika urcene na leceni boreliozy, aby nemusela cekat nez se mi to prokaze v krvi. Mam slabou imunitu a pred rokem a pul mi diagnoatikovali slaby unavovy syndrom. Je vyloucene i těhotenství. Beru pravidelne leky na astma a alergii a mam antikoncepci. Pred 6ti lety jsem vypila male mnozstvi ředidla od te doby nepiji ani alkohol. 3 roky zpet jsem mela zanet zaludku ktery byl vylecen, nejspis byl zpusoben kazdodennim pitim velmi kysele citronove limonady, kterou jsem pila asi pul roku, abych zhubla to zacly me prvni problemy s zaludkem - nechutenstvi a jindy zas az moc chuti k jidlu. Jeden den jsem byla schopna sníst lednici a dalsich par dnu nesnist nic. Behem jidla jsem chytla nechut k nemu a pocit na zvraceni. Velmi casto mam neskutecne studene ruce i nohy je mi permanentni zima i v lete doma chodim v teplakach teplych ponozkach a svetru, ci mikine. Zhorsila se mi pamet ze i kolikrat nevim co jsem delala par dnu zpět to se mi drive nestavalo. Klepou se mi ruce permanentne me to prijde uz normalni ale oproti ostatním je to moc. Nekolik let zpet jsem brala prasky na uklidneni a spani. Nervy mam velmi casto a diky nim casta nespavost. Jsem kurak, sport uz nedelam a unava je u me take casta. Nevim zda to vse muze nejak souviset. K lékaři si chci dojít ale bojim se aby na me nekoukali jako na blazna s tim vsim co me "trapi".

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Nikolo, vzhledem k uvedeným údajům by se mohlo jednat o psychické onemocnění, např. poruchu příjmu potravy, s řadou obvyklých komplikací a následků. Doporučuji Vám podstoupit vyšetření ve specializované psychiatrické ambulanci a podle výsledků zvolit další postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zanet zaludku | Od: jana | 24.4.2016 15:45
dobry den chci se zeptat postoupila jsem
gastronimie zaludku a zistili mi ze mam zanet jak
se to da lecit .beru tabletky omeprazol jednu denne
.zhubla jsem mela jsem vahu 65 td mam 55 tak mi
prosim jaka je pricina meho zdavi dekuji
reagovat
re:zanet zaludku | Od: uLékaře.cz | 26.4.2016 13:11
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x