Kazy na předních zubech

Prosím o radu, i přesto, že chodím 2x do roka na prevent.prohlídky k zubnímu lékaři, před třemi měsíci mi lékař objevil na předních zubech (4), dva malé kazy.Po vyvrtání jsem si je nechala vyplnit bílýma plombama, ale oba zuby mě bolely na teplé, studené a na poklep. Lékař mi tedy před měsícem vytrhal nervy, po čtrnácti dnech vyčistil a dal antibiotika na uklidnění zánětu. Zuby mě ale stále bolí na poklep, v klidu o nich nevím. Nyní mě čeká resekce a pokud nepomůže, tak vytržení obou zubů. Protože mám u obou zubů stejné problémy, domnívám se, že mi nedělají dobře bílé plomby - je to možné? Nebo kde by mohla být příčina, když kazy byly tak malé, že jsem o nich ani nevěděla a dle rozboru krve zánět v těle nemám? Co mám dělat, abych si zuby zachránila? Mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, alergie na plomby může nastat, to zde nevyloučíme a ani nepotvrdíme, stejně jako zde nezjistíme příčinu obtíží. Nejlepší je vyhledat jiného stomatologa, který Vám zuby prohlédne a na základě prohlídky řekne svůj názor.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: