Kdy atb u srdeční vady na mitrální chlopni

Dobrý den, před třemi lety mi byla diagnostikována vada na mitrální chlopni - týká se závěsného aparátu - šlašinky(?), která je nasávána do srdce. V péči kariologa nejsem jen parvidelné ECHO kontroly. Nyní při vyšetření na ORL zjištěny zahnisané mandle, laboratoř FW 30/hod, S-CRP 13,1 mg/1, ostatní výsledky v normě. Je prosím zvýšení těchto hodnot důvodem k nasazení antibiotik? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,antibiotika bych vzhledem ke kardálnímu onemocnění rozhodně doporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x