Kdy je vidět plod na uz

Pane doktore, už jsem vám psala jeden dotaz a děkuji ze jste mi na něho odpověděl. Tentokrát mám otázku na něco jiného. Moje hodnota z odběru krve na.hcg stoupla ze 40 na 250 ale na ultrazvuku nebylo nic vidět paní doktorka mne objednala na kontrolu v patek myslíte že už by tam mohlo byt něco vidět je to necelý měsíc od mé poslední menstruace tudíž 4 týden těhotenství děkuji za odpověď. Kamila

Odpověď odborníka:

Kamilo, nyní budete tedy cca v 4.- 5. týdnu těhotenství a to by paní doktorka při ultrazvukovém vyšetření mohla jistě vidět zvýšenou sliznici děložní, nebo již dutinku plodového vejce (gestačního váčku) v děloze. HCG Vám stoupá pěkně, i když neudáváte, v průběhu kolika dní se stala tato změna. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: