Kdy otehotnet

Dobry den p.doktore,rada bych vas pozadala o radu.V 11tydnu tehotenstvi mi zjistili ze miminku nebije srdicko,dnes je to 3den co jsem po revizi.Chtela jsem se zeptat po jake dobe je mozne se pokouset opet o miminko a jaka je sance ze miminko se narodi v poradku a nebude se opakovat to co naposledy.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych počkat několik týdnů. Důležitý je totiž nejen zdravotní stav matky, ale i její psychická pohoda během těhotenství. Šance, že se bude stejný případ opakovat, nelze odhadnout, záleží na okolnostech, za kterých k tomu došlo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Články: Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Američtí vědci objevili...
Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Články: Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Neschopnost počít dítě má...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
Články: Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
To, že pro zvýšení šancí na...
I jedlými houbami se lze otrávit
Články: I jedlými houbami se lze otrávit
Houbaření je sice český...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x