Kdy otěhotnět po potratu s rh-

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy je nejlepší znovu otěhotnět, když jsem týden po samovolném potratu a revizi dělohy a dostala jsem protilátky, protože jsem Rh-? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

po fyzické stránce je tělo schopné se "restartovat" již v dalším cyklu. Psychicky jed rozumné počkat cca 3měsíce, ať máte prostor se z toho dostat kompletně. Rh- je vyřešeno preventivním očkováním, které jste dostala

MUDr. Petr Kovář
MUDr. Petr Kovář

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Centra ambulantní hysteroskopie GYNPRENATAL A GYNENATAL - gynekologické ambulance: Havířov - Hlučín- Háj ve Slezsku - Baška - Hať

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: