Kefalhematom

Dobrý den, je možné aby se u 2 týdenního miminka zvětšil kefalhematom? pokud ano je to nebezpečné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení není moc pravděpodobné, spíše by se měl zmenšovat. Doporučuji kontrolu u pediatra a to raději co nejdříve, prohlédne miminko, přeměří hlavičkua doporučí vám další postup. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: