Keloidní jizva

  • Dotaz od: Radíímek Milánek
  • Publikováno: 7.5.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám od základní školi na rameni keloidní jizvu po očkování asi 3cm dlouhou a 2cm širokou a 0,5 cm vysokou a chtěl bych se zeptat jestli by to mělo nějaký vliv na hojení jizev kdybych si chtěl nechat udělat tetování je li možné že se mi ty malé jizvy nezahojí? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedna keloidní jizva by při tetování neměla být překážkou, možné však samozřejmě je, že se i nové jizvy budou hojit keloidem. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dotazník
Články: Dotazník "Jak jste na tom s alergií?"
Trápí vás alergická rýma...
Máte divertikulózu? Nebojte se ořechů ani popcornu
Články: Máte divertikulózu? Nebojte se ořechů ani popcornu
Ořechy a kukuřice – podle...
Sedm mýtů o bolestech zad. Kde je pravda?
Články: Sedm mýtů o bolestech zad. Kde je pravda?
Bolest zad je velmi častým...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Články: Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Pocity těžkých nohou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: