Keloidní jizvy a tetování

Dobrý den, na rameni mám keloidní jizvy po odstranění znamének a chtěla bych si nechat udělat tetování. Keloidní jizvy se mi dělají jen po zákrocích kde je řezání a stehy. Po injekcích a jiných úrazech ne. Proto se chci zeptat, zda by se tetování mohlo zahojit bez problémů, když jde o vpichy do horní vrstvy kůže?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nedokážu Vám bezproblémovost zaručit. V případě, že se pro tetováž rozhodnete, měla byste ji nejdříve vyzkoušet na velmi malé části kůže.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x