Keloidy

Dobrý den. Chtěl bych si nechat udělat tetování na rameno ,ale bojím se keloidu. Kdysi mi za krkem vyřezávali znamínko a vytvořil se ne moc velký ale přece. Jináč nějaký problém s hojením ran na rukách nohách nemám (tržných,sečných) vše se hojí normalně. Myslíte že by mohl byt nějaký problém u toho tetování ..? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Problém nastat může, protože právě v oblasti krku, ramen a dekoltu se keloidy tvoří nejčastěji, kůže na zbytku těla se může hojit naprosto normálně. raději to neriskujte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: