Keloidy po operaci

Dobrý den, trápí mne karpální tunel na pravé ruce, měla bych podstoupit operaci, ale mám obavy z důvodu tvorby keloidních jizev. Keloidy se mi dělají pokaždé a to obrovské, vystupující hodně do výšky a také do šířky, mám strach z následného utlačení v oblasti karpálu, nejde mi o kosmetickou stránku, ale o následnou funkčnost.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na naší klinice již operace karpálního tunelu neprovádíme. Zkuste prosím oslovit specializované pracoviště. Pokud máte sklon k vytváření keloidních jizev, s největší pravděpodobností lze očekávat, že se Vám vytvoří opět. Pokud budete chtít do budoucna estetickou stránku, jsme Vám plně k dispozici. S pozdravem MUDr. Petr Jan Vašek Formé Clinic Václavské nám. 36 Praha 1

MUDr. Petr Jan Vašek
MUDr. Petr Jan Vašek

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Formé Clinic

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: