Ket a magneticka rezonance

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem po neúspěšných IUI a jednou po IVF. Vzhledem k 6 operacím, endonetrioze a častým bolestem mi je doporučene těhotenství co nejdříve. S přítelem se snažíme a nyní to vychází zhruba na 2.2. , že bychom mohli jít na KET s tím , že mám v tele ještě nějake hormony z předchozího pokusu, ale mám naplánovanou magnetickou rezonanci na 17.2. - koleno po artroskopii. Koleno se zhoršilo, ale vaječníku taky. Je to velký problém? Nebo co mám dělat? Pokus je pro nás důležitý, ale je lepší počkat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, rezonance nevadí, budou Vám snímat koleno a ne břicho. Navíc rezonance není RTG záření:) event.odsunout rezonanci na druhý trimestr

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: