Ket po ivf

Dobry den, mam za sebou 1. neúspěšný pokus IVF s 1. Embryem ( 5 ti denní blastocysta AA). Je možné jít hned nyní po menstruaci po IVF na KET, chtěla bych navázat na nemocenskou. Nebo může absence pauzy ovlivnit úspěšnost KETu? Jaký den cyklu začíná stimulace na KET? Jaká je pravděpobnost otěhotnění po KET- vitrifikace dvou 5-ti denní blastocyst? Je mi 35 let. Jedno dvouleté dítě mám přirozeně. Radili byste prosím při dalším pokusu o IVF transfer spíše dvou embryí pro vyšší úspěšnost? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cose týče IVF a KET, měla byste konzultovat s lékaři z IVF centra,kam docházíte. Zda dát jedno nebo dvě, to záleží na Vašem stavu a to může posoudit lékař,který Vás zná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: