Ketonal a novalgin

Dobrý den, už před třemi týdny jsem dostala na ambulanci roztok Ketonalu a Novalginu a dané místo na přelomu zad a hýždí je neustále cítit a dokonce se dá nahmatat jako ztvrdlá bulka. Myslíte, že mám navštívit lékaře nebo tyto pocity vymizí samy? Už mě to začíná dost obtěžovat, především proto, že už je to dost dlouho... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud máte tyto lokální bolesti a něco si v oblasti zad vyhmatáte, ke opravdu nutno se obrátit na lékaře. Budete lékařsky vyšetřena, provede se rtg snímek začně příslušná léčba. Každý takový nález, který mimo jiné popisujete jen velmi spoře, je třeba vyšetřit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: