Kinedryl a antikoncepce

Dobrý den,mám problém,který mě trápí.Beru antikoncepci Jeanin a ve druhém týdnu jsem si v pátek ráno vzala kynedryl a večer vzal HA.Druhý den jsem měla nechráněný pohlavní styk a to stejné ve třetím týdnu,v úterý jsem si vzala 2 kynedryly a po druhém jsem si vzala po 3 hodinách HO.Druhý den jsem měla opět pohl.styk.Nemohla bych otěhotnět?Moc děkuji předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kinedryl účinnost antikoncepce neovlivňuje. Pokud jste nezvracela nebo neměla průjem a antikoncepci užívala dle návodu, otěhotnět byste neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Před sezónou očkování: 10 + 1 otázka o klíšťové encefalitidě
Vitální kapacita
Články: Vitální kapacita
Co je měření plicní vitální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
Vážíte si svých jater? Devět důvodů, proč byste měli
Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
Články: Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
U třetiny párů, které se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x