Kinedryl a antikoncepce

dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně užívání HA a Kinedrylu. Vím, že Kinedryl účinnost antikoncepce snižuje. Čeká mě ale dlouhá cesta autobusem, asi 8 hodin, když si za celý měsíc (cyklus) vezmu pouze 1 půlku prášku kinedrylu, je účinnost antikoncepce snížená? Musím po celý zbytek cyklu skutečně používat ještě jinou ochranu, kvůli půlku prášku kinedrylu? Jedu navštívit přitele, který by z toho asi nebyl moc nadšený. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 1/2 tabletce Kinedrylu jistě nedojde ke snížení účinku užívané hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x