Kinedryl a jeho snížení účinnosti antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat. Minulý týden jsem si v sobotu ráno vzala práše kinedrylu a odpoledne dostala menstruaci. Ve čtvrtek jsem poté měla pohlavní styk. Chtěla bych vědět, jestli je možné být těhotná? Hormonální antikoncepci užívám.

Odpověď odborníka:

Milá Karolíno, Kinedryl nemá na účinnost antikoncepce žádný vliv, takže pokud jste jí užívala pravidelně, je pravděpodobnost otěhotnění mizivá. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: