Kinedryl vs. antikoncepce

Dobrý večer, v příbalovém letáku jsem se dočetla, že Kinedryl snižuje účinek antikoncepce. Používám Diane-35 a dvakrát týdně si kvůli cestování Kinedryl beru. Může to nějak spolehlivost ochrany ovlivnit? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kláro! Že se ptáte, když jste se to sama dočetla v příbalovém letáku. Takže opakuji, ANO, kinedryl snižuje účinnost kontracepce. A to zvláště v režimu, který popisujete (2x/týdně). Měla byste zvážit jinou antikoncepční metodu anebo vynechání kinedrylu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: