Klacid 250

Dobrý den. Prosím, v CAR mi odhalili nějakou pohlavně přenosnou bakterii (bohužel nevím přesně) a tamní lékař mi na to předepsal antibiotika Klacid 250. Jenomže v příbalovém letáčku jsem žádnou podobnou indikaci nenašla. Navíc je máme s partnerem brát oba alespoň tři týdny a opět v příbalovém letáčku uvádí dobu užívání obvykle 5 - 10 dní. Tedy bych Vás poprosila o Váš názor, jestli mi lékař omylem mohl předepsat něco jiného a mám se na něj proto radši znovu obrátit, nebo i tato indikace a doba užívání je možná. Předem velmi děkuji za Vaši odpověď a zdravím.

Odpověď odborníka:

dobrý den, na tři týdny se obvykle dává doxybene, asi bych se obrátila na předepisujícího lékaře, jaká bakterie byla nalezena, je to důležité ohledně nasazení ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x