Klacid

Dobrý den,chtěla bych se ujistit,když berú Klacid 5den a bylo mi 3den provedena IUI nemá Klacid nato vliv?Mám ještě doužívat jedno balení?děkuji S pozdravem Jarka

Odpověď odborníka:

dobrý den, zkratka IUI, jestli myslíte inseminaci (zkratek je velké množství), Klacid je makrolidové ATB, které nesmíte užívat, pokud jste těhotná.pro jistotu bych si nechala napsat bezpečná ATB od lékaře, nevím, na který problém Vám byla ATB nasazena.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x