Klacid 500

Dobry den,na zanet v plicich mi doktor predepsal Klacid 500,potize ale nemam (kasel nebo podobne..) Cvicim 5-6x tydne,mela bych ted cviceni vynechat?Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte zánět plic, měla byste kromě užívání léků zachovávat i režim bez významné tělesné zátěže. I když nemáte významnější potíže, plíce se musí zahojit. A na to potřebují klid.

MUDr. Milan Štěpáník
MUDr. Milan Štěpáník

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: plicní ordinace SOPLITOO s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: