Klacid a antikoncepce

Dobrý den, ve dnech 24. - 30.10. jsem užívala antibiotika Klacid z důvodu zánětu vaječníku. Současně jsem od 26.10. užívala HA Foxinette. S přítelem jsme nepoužívali ochranu, ke styku však došlo až 20.11. z důvodu mých obav. Nyní se u mě nedostavila menstruace, po dva dny spíš jen velmi lehce narůžovělý výtok. Je zde možnost těhotenství? K ejakulaci uvnitř nedošlo. Celkově se mi zdá, že v posledních měsících u mě menstruace slábla, trpím obezitou, ale za poslední roky jsem již nepřibírala. Před cca. 10 měsíci jsem změnila HA. Velice děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne Eva

Odpověď odborníka:

Antibiotika neovlivňují antikoncepci tak jak se traduje, pro jistotu si udělejte gravitest, ale myslím že bude negativní,bude to spíše hormonální záležitost. Příjemný dne

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: