Klacid a minisiston

Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes) A Prasky Klacid. Chtela jsem se zeptat jestli muze nastat problem, protoze se nam s partnerem nepovedlo dat si uplne pozor (kousek nejspis ukaplo) a ted mam docela strach. Moc dekuji za odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Klacid neovlivní účinky antikoncepce. Při pravidelném užívání antikoncepce se tedy otěhotnění nemusíte obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: