Klacid - cedlejší účinky

Dobrý den pane doktore. Byl mi předepsán Klacid, protože nemohu brát penicilín. Již několik let mám vysoký bilirubin, mohu klacid přesto užívat? V případ průjmů mám vynechat mléčné výrobky? Děkuji a hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že zvýšený bilirubin nebude vadit. Bude vhodné snížit příjem mléčných výrobků. Jako prevenci doporučuji koupit lactobacil ke každé dávce antibiotik.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: