Klacid sr 500 mg

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, 4 dny po nechráněném sexu jsem užila jeden prášek (antibiotika KLACID SR 500 mg), mohlo by to mít nějaký špatný vliv na potencionální plod? Znejistoty jsem je přestala užívat, snědla jsem pouze jeden prášek. Mám zánět hlasivek a sliznice. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemělo by to mít žádný vliv.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x