Klasický seminom

Dobrý den,chtěl bych se vás zeptat.Prodělal jsem nemoc varlat pravé varle odebráno histologie klasický seminom bez přítomnosti heterolobních struktur.Nádorová infiltrace do retetestis a do tunica albiginea neproniká.Prodělal jsem 4x cykly chemo adjuv.Na prvním CT jsem měl zvětšené břišní uzliny do 8mm a susp.uzlinu v jámě kyčelní 9mm.Chodil jsem na chemo a po 3x cyklu chemo bylo CTnevýrazné pravděbodobně přechodné změny v plicním parenchymu,uzlina v jámě kyčelní do 8mm,a uzliny v břiše s mírnou regresí vel.lymfatik.Po ukončení chemo po 12 dnech jsem šel do brna na PET a tam výsledek bez známé malignity.Chemo ukončeno a jsem zdráv.Chtěl bych se vás zeptat,jestli tyto uzliny se nemusí operovat?někde jsem četl že po ukončení chemoterapi se ještě některé uzliny musí odoperovat.A ještě te výsledek na CT těch plyc jestli je v pořádku.Jsem také alergik.děkuji vám za odpověď je mi teprve 25 let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, absolvujte kontroly na onkologii v předepsaném čase a určitě byste se informace o ev. odoperování uzlin dozvěděl včas. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: