Klebsiella oxytoca a porod

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 34. týtnu těhotenství a byl mi zjištěn kultivační nález - Klebsiella oxytoca a enterococcus sp. Byl mi předepsán lék macmiror complex 500 vaginální tobolky. Chci se zeptat, zda při porodu se nemůže dítě nakazit a zda bakterie nejsou pro něj nebezpečné. Nebo se při této nákaze volí raději císařský řez? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný den, Michala

Odpověď odborníka:

Dobrý den, macmiror je zlikviduje, porod bude v pořádku, miminko ohroženo není. Ničeho se nebojte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: