Klesání poševní sliznice

Dobrý den,gynekolog mi doporučil plastiku močového měchýře a zavedení pásky. Kromě stresové inkontinence mám problém, že např. po delším stání nebo chůzi cítím, nahmatám a vidím v poševním vchodu útvar velikosti asi poloviny slepičího vejce. Dle lékaře to není děloha, neboť není vidět děložní čípek. Zajímalo by mne tedy, co by to mohlo být, a zda je výše zmíněná operace nutná.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ten útvar asi bude stěna pochvy, která tak velmi poklesává. Operace není nijak extrémně zatěžující, je poměrně nenáročná, na podrobnosti se vyptejte lékaře, pokud to zmírní vaše obavy....Já bych ji dozajista obsolvovala (vaše potíže jsou opravdu veliké, oproti jiným ženám...), podstatně vám operace zlepší životní komfort a zmenší i riziko komplikací do budoucna /potíže s močením, časté záněty a podobně/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na Bechtěrevovu nemoc potvrdí odpovědi na čtyři otázky
Mění se s věkem barva očí?
Články: Mění se s věkem barva očí?
Oko je velmi komplikovaný...
Zbavte se falešného
Články: Zbavte se falešného "spánkového" přítele
Zvykli jste si vyplnit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Proč bechtěreviky bolí záda?
Články: Proč bechtěreviky bolí záda?
Bolesti zad jsou jednou z...
Transplantovat lze nejen orgány
Články: Transplantovat lze nejen orgány
Po rozsáhlých úrazech, ale...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: