Klíční kost

Dobrý den, nedávno jsem spadla na bruslích na ruku, od té doby mi vyskočila klíční kost a bolí, někdy se mi špatně dýchá a pokašlávám, ale nevím, jestli to je díky tomu.Děkuji za pomoc

Odpověď odborníka:

Úraz mohl být příčinou vašich potíží, někdy se jedná po malý posun v kloubu , kde klíční kost se připojuje ke kosti hrudní nebo i lopatce. Je na místě rtg vyšetření a dle klinického nálezu další léčení. yšetření bych neodkládal.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: