Kliešť

Dobrý deň, presne pred mesiacom som mala kliešťa. 2 týždne po tom som bola veľmi unavená, mala zvýšenú teplotu tak 37,2 a bolo mi zle od žalúdka, a horšie som videla. Asi tak po 4 dňoch som začala večer zvracať a asi 5x som zvracala až do rána. Na druhý deň teplota 37,7 a nemohla som vstať z postele. Deň potom som už bola úplne fit. O týždeň na to ma strašne začalo svrbieť miesto vpichu, ale ako vyrážka to nevyzeralo, je to na uchu takže to aj ťažko vidno, proste mám ucho červené a svrbí už asi týždeň. Trochu ma pobolieva hlava tak asi 4 dni, ale nič hrozné to nie je. Mala by som sa znepokojovať a ísť na nejaké krvné testy? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Ano, jděte, pokud nejste očkovaná, jděte k lékaři, lépe se nechat vyšetřit stokrát zbytečně, než jednou něco promeškat.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ošetření zubů v celkové anestezii
Články: Ošetření zubů v celkové anestezii
I přesto, že je u nás...
Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Články: Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Nádor ledvin nemá v časném...
Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Články: Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Během posledních desetiletí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x