Klimakterium

  • Dotaz od: Soňa Labajová
  • Publikováno: 28.11.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mohu používat Activelle, když jsem měla před 6 lety žilní trombozu (gynekolog mi řekl, že se mám pozorovat nohy) a matka měla v 75 letech rakovinu prsu. Mám z toho trochu strach. Již 3 měsíce nemám menzes a lékař mi poradit toto. Je mi 49 let - poraďte co dál.

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě bych hormonální preparáty nedoporučovala. Ve vašem věku může jít o přirozeně nastupující manopauzu, pokud je při gynekologickém vyšetření vše v normě, nechala bych vše na přírodě.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: