Klion d 100

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi předepsal vaginální tablety KLION D 100. Ovlivňují nějak tyhle tablety účinky antikoncepce? Za jak dlouho po jejich doužívání jsem opět ant. plně chráněna? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, Klion se s antikoncepcí neovlivňuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: