Klion -d 100 a alkohol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nebo vlastně spíš ujistit, zda při léčení Klionem d-100 poševními čípky mohu konzumovat alkohol. V příbalovém letáku píšou: "Při současném užívání tablet s metronidazolem ústy nepijte alkoholické napoje." Já ale tablety neberu, pouze ty čípky. Je má domněnka, že toto omezení se mě netýká, správná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobr den, Vaše domněnka je spávná:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: