Klion d a těhotenství

Dobrý den, snažím se otěhotnět, ovulaci jsem měla před týdnem a nyní mám od lékařky předepsaný Klion D (vag. tbl.). Včera jsem užila první tabletu, ale po přečtení příbalového letáku si nejsem jistá, zda mohu v léčbě pokračovat, když nevím, jestli nejsem těhotná.. Děkuji za odpověď MK

Odpověď odborníka:

Můžete s léčbou začít a pokud by jste zjistila graviditu přerušíte ji. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Články: Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Inhalační podání léčiv...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Základní fakta aneb Co byste měli vědět o rakovině plic
Články: Základní fakta aneb Co byste měli vědět o rakovině plic
Rakovina plic patří mezi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: